Executive coaching

Onze Executive Coaching begeleiding is gericht op het optimaliseren van uw leiderschapskwaliteiten, het verbeteren van uw interpersoonlijke vaardigheden en het maximaliseren van uw potentieel.
Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!

Mogelijkheden

 • Persoonlijke begeleiding op maat van uw doelstellingen.
 • Leiderschapsvaardigheden en effectiviteit verbeteren.
 • Teamleden motiveren, inspireren en ondersteunen.
 • Omgaan met verandering, conflicten en stress.
 • Positieve impact hebben op uw organisatie.
100%
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
+2350
Tevreden zelfstandigen, bedrijfsleiders en topatleten.
+35
Experten die klaarstaan om uw financiën te optimaliseren.

Introductie

Onze executive coaching is ontworpen om u te helpen excelleren in een wereld die constant evolueert. We begrijpen dat leiderschap niet alleen gaat om kennis en ervaring, maar ook om voortdurende groei en ontwikkeling. Daarom bieden we persoonlijke coaching op maat, afgestemd op uw unieke behoeften en doelen.

Hoe wij u begeleiden

 • Individuele Aandacht: Onze ervaren coaches richten zich volledig op uw groei en ontwikkeling. We werken samen aan het identificeren van uw sterke punten en uitdagingen, en stellen een plan op om uw leiderschapsvaardigheden te versterken.
 • Strategische Begeleiding: We helpen u bij het formuleren van heldere doelstellingen en het ontwikkelen van een strategie om deze doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verbeteren van uw communicatievaardigheden, het omgaan met uitdagende situaties of het versterken van uw leiderschapsteam, we staan aan uw zijde.
 • Meetbare Resultaten: Onze coaching is gericht op meetbare resultaten. We houden uw voortgang bij en passen onze aanpak aan om ervoor te zorgen dat u echte verbeteringen ziet in uw leiderschapsprestaties en de impact op uw organisatie.

Bij ons gaat executive coaching verder dan advies; het is een partnerschap voor groei. Als u bereid bent om te investeren in uzelf en uw leiderschap, dan zijn wij er om u te begeleiden op uw reis naar succes.

Welke executive skills zal u leren?

 • Strategisch denken: Een visie ontwikkelen die synchroon loopt met waar u wilt staan over x aantal jaar.
 • Plannen en presteren: Plannen hoe u deze visie zal bereiken en met welke uitdagingen u zal worden geconfronteerd. En leren presteren om net die uitdagingen te voorkomen.
 • Personeelsbeheer: Het vinden van de juiste mensen en deze ook kunnen motiveren om zich 100% in te zetten.
 • Veranderingsmanagement: Het herkennen, reageren op en managen van de veranderingen die in uw visie - of de visie van het bedrijf - zullen plaatsvinden.
 • Overtuigingskracht en invloed: Het stimuleren van uw medewerkers door taken en verwachtingen op een doordachte manier over te brengen.
 • Communicatie: Interne en externe communicatie technieken om de werkrelaties te verbeteren.
 • Leiderschapsvaardigheden: Die vaardigheden ontwikkelen die van u een topmanager zullen maken.

Coaching op vlak van communicatie

Communicatie – niet alleen met anderen, maar ook in de eerste plaats met uzelf – is een belangrijk thema dat aan bod komt tijdens onze coaching sessies.

We gaan samen patronen detecteren die u uw eigen gemaakt hebt doorheen de loop van uw leven, en proberen die patronen onder controle te krijgen.

Vervolgens gidsen we u naar hoe u bepaalde uitdagingen – privé of op bedrijfsniveau - het hoofd kan bieden die ander gedrag, of andere patronen, vereisen.

Wat mag u verwachten van executive coaching bij House of Finance?

U wordt persoonlijk begeleid door Roberto Musardo, eigenaar van House of Finance, vermogensexpert en serial entrepreneur. Om te beginnen mag u verwachten dat u op een bewuste manier zal leren kijken naar uw eigen gedrag, uw eigen gedachten en uw eigen emoties. Zo zal u de situaties die zich voordoen gemakkelijker kunnen interpreteren en zal u op een betere manier kunnen interageren met de realiteit zoals u die zelf observeert.

Samen naar punt B

Punt B: het punt in de toekomst waar we naartoe werken. Ook het punt waar ons vermogensplan aan gekoppeld is, en dat u als manager/ bedrijfsleider zal willen waarmaken. Wij als coach zullen u – in tegenstelling tot een consultant die het werk voor u gaat doen – door middel van de juiste vragen te stellen tot nieuwe inzichten brengen.

Bottom line: u zal de mogelijkheid zien om een toekomst te creëren die u dag ervoor nog niet mogelijk achtte.

Vaardigheden ontwikkelen die werken als de lijm binnen uw vermogensopbouw

Als u wilt dat uw organisatie zich ontwikkelt, zal u zich als leider binnen die organisatie, ook moeten blijven ontwikkelen. Uw organisatie of departement is altijd een afspiegeling van uw leiderschap, en bijgevolg is de kwaliteit én de rentabiliteit van de onderneming recht evenredig met de kracht van uw leiding en het hele leidinggevende team.

De waardering van uw bedrijf staat gelijk aan uw power als manager/ ondernemer, en daar werken we graag samen aan tijdens ons coaching traject.

Compound interest

Een laatste belangrijke pijler waar we op inzetten: compound interest.

Als u erin slaagt om elke dag in alles slechts een halve procent beter te worden, dan is het cumulatieve effect van uw eigen ontwikkeling exponentieel.

De eerste stap die u daarin moet nemen, is tegen uzelf zeggen: “vanaf nu is mijn persoonlijke ontwikkeling een prioriteit."

Wenst u meer informatie?

Vraag vrijblijvend een kennismakings-gesprek aan en krijg direct inzichten in uw financiële mogelijkheden.

Gesprek aanvragen
Gem score van 4,8/5 op Google reviews.