Bereken de belasting voor je eenmanszaak

In slechts enkele muisklikken kunt u uw netto verloning en een geraamde belasting berekenen. Vergelijk je huidige belastingpercentage met het streefdoel van House of Finance en ontdek wat je jaarlijks kunt besparen.

Fans van House of Finance

House of Finance helpt u om ook het geld te laten werken voor u. Om het onbekend en onbenut potentieel zichtbaar te maken en iedere inspanning zo maximaal mogelijk te laten renderen.

Sofie Adam

Zelfstandige

Ik ben als startende zelfstandige terecht gekomen bij House Of Finance. Ik ben tot op heden heel tevreden over de aanpak: heldere uitleg, goede opvolging, veel expertise,... Bij de opstart als zelfstandige komt zodanig veel bij kijken, alleen kon ik er zeker niet aan uit, dus bedankt voor de diensten die jullie aanbieden!

Robin Soete

Ondernemer

House Of Finance heeft ons geholpen met de opvolging bij de opstart van onze activiteiten alsook de nodige formaliteiten ivm. opstart eigen zaak. De communicatie was steeds zeer duidelijk en het is heel gemakkelijk om alle financiële- en verzekerings zaken samen te hebben waardoor het voor jou een pak overzichtelijker wordt.

Charlotte Francken

Bedrijfsleider

Als start-up werd ik gecontacteerd door Nicolas en Bryan van House Of Finance. Heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Ze bekijken alles op jou maat en hebben mij zeer goed geholpen om mijn financiële zaken te optimaliseren. Een echte aanrader.

Sara Lyssens

Zelfstandige

House Of Finance geeft me een veilig gevoel door hun professionaliteit, hun bereikbaarheid en hun geduld.

Roberto Musardo die richting geeft aan ondernemers tijdens een financieel seminarie

House of Finance geeft richting aan ondernemers

Ondernemers en bedrijfsleiders werken hard, maar laten zo vaak geld liggen. Wij willen alle financiële mogelijkheden zichtbaar maken en hen helpen met het maximale rendement uit hun vermogen te halen.

Boek uw afspraak
Kosteloos Webinar -  12 oktober 2023

De top 20 beleggingsfondsen in 2024

Inschrijven