Culinair Verbindingsmoment

Figaro Exclusive

Terugblik op het culinair verbindingsmoment met Jacques Colemont!

Samen met ons heeft u genoten van een unieke mogelijkheid om de kunsten van Jacques Colemont nog eens te ervaren tijdens ons Figaro Exclusive event.

Bij het creëren van dit event wilden we de waarden van onze organisatie in elke stap laten doorsijpelen. Een goed financieel maatplan kent de nodige voorbereiding, de nodige resources en organisatie en moet daarlangs inventief zijn en verwachtingen overtreffen.

52 jaar lang kookte Jacques met volle toewijding en focus, elke dag streefde hij naar verbetering. Na het event sprak ik met Jacques, hij was niet tevreden: "Elke dag moet beter, Roberto."

Het is die toewijding waar we de match vonden met het pand, de omgeving en met de 52 jaren ondernemerschap dat hier heeft plaatsgevonden. Het feit dat Jacques met veel overtuiging nog eens zijn koksmuts aantrok mogen we niet vanzelfsprekend nemen, nooit.  

Verbinden is een belangrijk onderdeel van ons werk. Verbinding tussen verschillende domeinen, verbinding van partijen in de financiële sector en verbinding van mogelijkheden. Dat is ook wat we deden op ons event. We verbonden Jacques met zijn roots, onze diensten met goed eten, en jullie met elkaar. Uw tijd en energie droegen bij aan inspirerende gesprekken aan tafel, u bracht waarde en droeg bij. Dat nemen we niet vanzelfsprekend, nooit.

Hoewel de avond voorbij is, is het event voor ons nog niet afgerond. We evalueren wat beter had gekund en waar we scherper hadden kunnen zijn, maar we erkennen ook wat goed ging en waar we van meerwaarde waren.  

Zo gaan we ook om met uw financiën, fiscaliteit en algemene vermogensopbouw. Of zoals Jacques zou zeggen: "elke dag beter, nooit tevreden" Het startschot is gegeven voor het verder ontwikkelen van een krachtig netwerk. Binnenkort ontvangt u als herinnering aan ons event nog een uniek stuk.

U kan hierboven de foto’s bekijken van het event en de persartikelen die eraan gekoppeld zijn. De aftermovie is in de maak.  

We houden u op de hoogte.

Met ondernemende groeten,

Roberto Musardo