Kick-off: Financial Guidance #3

Wij organiseren een Kick-off infosessie voor onze nieuwe Financial Guidance cliënten. Tijdens dit evenement ontdekt u de meerwaarde van uw traject en krijgt u de kans om uw netwerk verder uit te breiden. Wij verwelkomen u graag op ons nieuw kantoor in Hasselt.

LIVE EVENT

Uw aanmelding was succesvol!

U wordt verwacht op 2 mei 2023 om 13u00 op ons kantoor in Hasselt.

Voeg dit evenement toe aan uw kalender ->

Met ondernemende groeten,

House of Finance


Oops! Something went wrong while submitting the form.
Man shaking hand in team meeting

inhoud Kick-off

Wat zal u ontdekken?

Waarschijnlijk zit u nog met vragen zoals: 'Welke mogelijkheden zijn er binnen het FG traject?', 'Hoe worden de fondsen geselecteerd?', 'Welke evenementen zullen er plaatsvinden in 2023?'. Tijdens de kick-off ontdekt u de meerwaarde van uw traject in detail en krijgt u een antwoord op al uw vragen.

Spreker Kick-off

Expert aan het woord

Roberto Musardo is de managing partner van House of Finance en legt zijn focus op de ondersteuning van zaakvoerders en managers. Zijn passie bestaat uit mensen en uit cijfers. Door deze te combineren is hij in staat om zijn cliënteel bewust te maken van hun ongekende mogelijkheden en interessante opportuniteiten.

Team celebrating by joining hands
Vraag een kennismakingsgesprek aan

Interesse in onze diensten voor ondernemers en bedrijfsleiders? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en krijg direct inzichten in jouw financiële mogelijkheden.

Neem contact op