team

Glenn Bruyneel

Glenn is junior digital marketeer en houdt zich voornamelijk bezig met het beheren en optimaliseren van onze social media kanalen.

Volg mij

Waarom Finance?

Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn passie voor digital marketing, wat me meteen aantrok tot de functie. Daarnaast wilde ik mijn horizon verbreden en meer leren over financiën, aangezien ik al geruime tijd geïnteresseerd was in dit vakgebied. De combinatie van mijn interesse in digital marketing en mijn wens om meer te begrijpen over financiële aspecten maakte het voor mij duidelijk dat een carrière in digital marketing binnen een financiële context een perfecte match was.

Waarom House of Finance?

Toen ik op zoek was naar mogelijkheden in digital marketing binnen de financiële sector, stak House of Finance er meteen bovenuit. De reputatie en expertise van House of Finance in de financiële wereld spraken me enorm aan. Bovendien was ik onder de indruk van de innovatieve benadering van digital marketing binnen het bedrijf. Het feit dat ik hier zowel mijn passie voor digital marketing kon uitoefenen als mijn interesse in financiën kon verdiepen, maakte House of Finance voor mij de ideale keuze.

Lees de bijdragen van

Glenn Bruyneel

Voorlopig heeft deze auteur nog geen bijdrage geschreven. Kom binnenkort terug voor meer kennis!