team

Karin Clonen

Karin Clonen is financieel architect bij House of Finance en is verantwoordelijk voor het matchen van de behoeften van ondernemers met onze diensten.

Volg mij

Waarom Finance?

Al van kinds af aan was ik geboeid door financiën. Ik besefte al snel dat de centjes op de bank meer opbrachten dan in mijn spaarpot. Ik was dan ook altijd super fier wanneer ik na de feestdagen of verjaardagen mijn centjes op een spaarrekening of belegging kon plaatsen. De kleine hebbedingetjes interesseerden me weinig. Mijn doel: een auto. Dit was voor mij het beeld van vrijheid en zelfstandigheid. In het middelbaar en in mijn studies aan het unief werd deze lijn doorgetrokken en is deze interesse alleen maar groter geworden. Sinds ik in de financiële wereld werk, besef ik nog meer dat hiermee bezig zijn, in welke fase je ook van je leven bent, van noodzakelijk belang is. Mijn tip voor de jongere generatie is dan ook op er zo vroeg mogelijk mee te beginnen: tijd is de belangrijkste investering.

Waarom House of Finance?

Zowel de onafhankelijkheid als een aanpak waar de cliënt (en niet het product) centraal staat, waren voor mij 2 belangrijke aspecten. Verder waren de bedrijfscultuur en de collega's waar ik dagelijks mee samenwerk de doorslaggevende factor. Ons samen inschrijven voor een loopwedstrijd vertelde mij al snel veel over de discipline en collegialiteit die in het bedrijf heerst. Een sterke, directe en open communicatie, zorgde ervoor dat ik snel grote stappen kon maken, zowel op kennisniveau als de persoon die ik vandaag ben geworden dankzij Columbus Group/House of Finance.

Lees de bijdragen van

Karin Clonen

Voorlopig heeft deze auteur nog geen bijdrage geschreven. Kom binnenkort terug voor meer kennis!