team

Natasja Dekeukelaere

Natasja Dekeukelaere is financieel architect bij House of Finance en houdt zich bezig met het ondersteunen van ondernemers bij cruciale financiële vraagstukken, het uitvoeren van audits op hun fiscaal en financieel luik en het berekenen van hun opportuniteiten.

Volg mij

Waarom Finance?

Als kind leerde mijn vader mij al snel hoe ik moest omgaan met geld, sparen als je wil reizen, hard werken als je een vermogen wil opbouwen. Door het vroege verlies van mijn moeder ben ik op 17 jarige leeftijd na het afstuderen op de secundaire school alleen gaan wonen. Al snel leerde ik dus op eigen benen staan en werd me bewust dat als ik iets wil bereiken ik dit met hard werken en een goede financiële begeleiding kon waarmaken. Het geeft enorm veel voldoening als je deze kennis kan delen met anderen, en hiervoor heel wat dankbaarheid terug krijgt.

Waarom House of Finance?

De onafhankelijke aanpak en het echt steeds opzoek gaan naar betere mogelijkheden en rendementen. Oplossingen al er weer een wetsverandering is of een aanpassing door de hervormingen enz. Daar we zelf met een aantal zelfstandige ondernemers zijn en het beste willen is het ook logisch dat House Of Finance dit steeds uitzoekt. De ondernemer echt centraal! Simpel maar uniek.

Lees de bijdragen van

Natasja Dekeukelaere

Voorlopig heeft deze auteur nog geen bijdrage geschreven. Kom binnenkort terug voor meer kennis!