Innovatie en investeren in vastgoed: de sleutel tot succes

Investeren in vastgoed is investeren in de toekomst, maar hoe ziet die toekomst er precies uit? Tijdens dit congres nemen 4 experten u mee in de wereld van vastgoed en helpen ze u om uw portfolio klaar te maken voor de toekomst.

Tijdstip : 24 maart 2023 -> 09:15 tot 17:30

  • 4 vastgoedexperten die hun inzichten delen.
  • Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394, 2030
  • Kosteloze toegang voor FG + FM cliënten.

Registreer u voor het congres


We hebben uw inschrijving goed ontvangen. We verwelkomen u graag op 24 maart om 09:15 aan de Kinepolis van Antwerpen 2030 - Groenendaallaan 394.

Toevoegen aan Office kalender->
Toevoegen aan Google kalender->

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Man shaking hand in team meeting

inhoud Congres

Wat zal u leren?

De interesse van buitenlandse investeerders, de nakende betonstop en de fiscale constructies die mogelijk zijn voor de aan- en verkoop van vastgoed zorgen voor een consistente markt die makkelijk te exploiteren valt. Tijdens het congres ontdekt u alles wat u moet weten over de toekomst van investeren in vastgoed.

Bezoek seminariepro.be ->

Sprekers Congres

Experten aan het woord

Roberto Musardo begeleidt al meer dan 14 jaar ondernemers in het maximale vermogen uit hun carrière halen. Samen met gastsprekers Claudia Marchetta, Bernd Tiebout en Stefaan Vandist brengen we u hoogwaardige expertises die uw vastgoedinvesteringen op de kaart zullen zetten.

Bezoek seminariepro.be ->
Expert Tim Roovers
Vraag een kennismakingsgesprek aan

Interesse in onze diensten voor ondernemers en bedrijfsleiders? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en krijg direct inzichten in jouw financiële mogelijkheden.

Neem contact op