Verlonings technieken

Het optimaliseren van verloningstechnieken is een quick-win om aan het einde van de rit meer geld over te houden. De meeste ondernemers betalen nog steeds te veel belastingen en laat dit nu net onze expertise zijn. We starten steeds met een plan op maat en nemen daarom graag uw vermogensplan onder de loep.

Father and son playing

Hoe fiscaal vriendelijk meer netto over houden van je bruto inkomsten als ondernemer.

Het valt ons op dat meer en meer ondernemers klagen over de torenhoge belastingsdruk in ons land. Wanneer wij de dossiers van ons clienteel onderzoeken, merken we dat de gemiddelde belastingsvoet vaak hoger ligt dan 50%. Dit is jammer genoeg de harde realiteit maar wil niet zeggen dat we deze niet kunnen aanpakken. Voor ons is dit stap één om een geslaagd voorstel uit te werken.

Dankzij onze optimalisatie zijn we er in geslaagd om onze cliënten nooit meer dan 30% belastingen, inclusief hun sociale bijdragen, te laten betalen. Aan ons cliënteel dus de keuze op welke manier ze fiscaal meer willen over houden van hun bruto inkomsten.

Hoe kunnen we uw netto inkomsten zoveel mogelijk laten opbrengen?

Er zijn tal van mogelijkheden om uw inkomsten nog meer te optimaliseren en de hoge inflatie tegen te gaan. Hierbij denken we aan pensioenplanning, beleggen in vastgoed of je verdiepen op de financiële beurs. Door de aanhoudende crisis is de inflatie aan een serieze opmars bezig. Het geld dat vorig jaar op de spaarboekjes stond, binnen of buiten uw vennootschap, heeft gigantisch veel koopkracht verloren en net dat willen we tegen gaan.

Klaar om u zorgeloos te focussen op uw expertise?

Contacteer ons