14 manieren om meer geld uit de vennootschap te halen

Met enkele slimme maatregelen kan u ook v jaar weer een aardige som besparen op uw belastingfactuur. Ontdek hoe in dit ebinar voor fiscale optimalisatie. 27 oktober 2022 van 20u00 tot 21u00

Roberto helpt u om meer geld uit de vennootschap te halen en flink te besparen op uw belastingfactuur. Ontdek hoe in dit online Webinar voor fiscale optimalisaties van vennootschappen.

  • Leer geld uit uw vennootschap halen
  • Benut uw onbekend potentieel
  • Bespaar elk jaar op uw belastingen

Registreer u voor het Webinar

Bedankt om u te registreren!

We hebben u een e-mail gestuurd met de link naar het Webinar. Kijk in uw spamfolder indien u deze niet rechtstreeks ontvangt.

Met ondernemende groeten,

House of Finance
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Man shaking hand in team meeting

inhoud webinar

Wat zal u leren?

Meestal benutten ondernemers slechts 4 van de 12 mogelijkheden om fiscaal te optimaliseren. We zetten alles op een rijtje en kijken hoe u fiscaal meer over kan houden.

Spreker webinar

Expert aan het woord

Roberto Musardo is een ondernemer en mentor en legt zijn focus op de ondersteuning van zaakvoerders en managers. Zijn passie bestaat uit mensen en uit cijfers. Door deze te combineren is hij in staat om zijn cliënteel bewust te maken van hun ongekende mogelijkheden en interessante opportuniteiten.

Team celebrating by joining hands
Vraag een kennismakingsgesprek aan

Interesse in onze diensten voor ondernemers en bedrijfsleiders? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en krijg direct inzichten in jouw financiële mogelijkheden.

Neem contact op