Breng uw belastingdruk in kaart

Wilt u weten of u te veel belastingen betaalt? Met deze kosteloze Quickscan ontvangt u professioneel advies over uw belastingdruk.

Wat kan u verwachten?

 • Een pdf met financiële expertise recht in uw mailbox
 • Uw ongekende opportuniteiten in kaart gebracht
 • Een stappenplan om het maximale vermogen op te bouwen
 • Uw financiën helder en duidelijk gemaakt
 • Professioneel advies over uw belastingen
Bedankt! Er wordt een automatische pdf naar uw e-mailadres verstuurd.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Beschikbaar op 1 februari 2023

100%
Kosteloos en vrijblijvend. U zit nergens aan vast!
93%
Van zelfstandigen halen waardevolle informatie uit de quickscan.
25
Financiële experten staan klaar om voor uw bedrijf aan de slag te gaan.

Wat levert de Quickscan mij op?

U weet dat Vlaamse zelfstandigen onderworpen worden aan één van de strengste belastingregimes in Europa. De kans is echter groot dat u uw belastingdruk kan verlagen. Met de Quickscan brengt u uw huidige situatie in kaart en kan u zien wat er gedaan kan worden om zo min mogelijk belastingen te betalen. De aanbevelingen uit onze Quickscan zijn gebaseerd op de expertises van financiële architecten met meer dan 14 jaar ervaring. Honderden zelfstandigen gingen u voor.

Onze diensten voor zelfstandigen die willen groeien

 • Vermogensplanning
 • Bedrijfsadvies
 • Beleggingsadvies
 • Executive Coaching
 • Begeleidingstrajecten
 • Business Events
Kosteloze Quickscan ontvangen

In 3 simpele stappen helpen wij zelfstandigen

Stap 1: U ontvangt de Quickscan pdf in uw mailbox
Onze Quickscan is een op maat gemaakte tool om de financiën van uw onderneming in kaart te brengen. Met één klik op de knop ontvangt u een financiële pdf in uw mailbox waarin uw belastingdruk wordt onderzocht. Op basis van de door u ingevulde gegevens, komt u te weten hoeveel u jaarlijks kan besparen op uw belastingfactuur. U krijgt een stappenplan mee om het maximale rendement uit deze jaarlijkse optimalisatie te halen. Onze tool is gebouwd door financiële architecten met meer dan 14 jaar ervaring en is geheel vrijblijvend voor zelfstandigen en ondernemers in België.
Stap 2: Een financieel architect bekijkt uw situatie
Als u bij de 60% van zelfstandigen hoort die meer dan €100.000 aan vermogen laat liggen tijdens zijn of haar carrière, zal één van onze financiële architecten uw situatie bekijken. Hij/ zij onderzoekt vrijblijvend hoeveel meerwaarde wij precies kunnen betekenen. Indien uw bedrijfsprofiel past binnen onze organisatie wordt u telefonisch gecontacteerd met de vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek wordt uw huidige fiscale constructie geanalyseerd, uw toekomstig vermogen besproken en uw doelstellingen als zelfstandige in kaart gebracht. Aan het einde van het gesprek beslissen we of we met elkaar willen samenwerken.
Stap 3: U ontmoet de nieuwe financiële tak van uw onderneming
Al 10 jaar bouwen wij aan een totaaloplossing voor zelfstandigen en ondernemers in Vlaanderen. Eén contactpersoon voor al uw financiële vragen, één partij die u begeleidt doorheen alle fases van uw ondernemerschap en één organisatie met als missie om het maximale vermogen uit uw carrière te halen. Op die manier kan u zich focussen op uw onderneming en kan u met vertrouwen de juiste financiële beslissingen nemen. Op die manier wordt uw tijd naar waarde geschat en wordt uw echt potentieel zichtbaar. Samen verankeren we de toekomst van uw onderneming, uw vermogen en uw familie.
Kosteloze Quickscan ontvangen

Maak kennis met de financiële tak van uw onderneming

Onze missie voor zelfstandigen is niet overleven, maar prosperen. We optimaliseren uw groei door het minimale aan belastingen te betalen en we maximaliseren uw vermogen door slimme investeringen en actief beheer. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.
Nicolas Beyers

Financial Architect

Bianca Huygen

Financial Administrator

Gilles Bohyn

Senior Cliënt Advisor

Ilaria Musardo

Head of People

Johnny Foulon

Financial Architect

Cara Vermeulen

Head of Operations

Bart Van Leuven

Head of Risk

Ellen Bettens

Financial Controller

Nicky Morganti

Financial Architect

Erwin Achten

Financial Architect

Bryan Prieto-Duran

Partner

Roberto Musardo

Managing Partner

Veelgestelde vragen beantwoord

We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over wat u kan verwachten bij onze "betaal ik te veel belastingen?" Quickscan. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen terug die we de afgelopen jaren moesten beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers en laat u verder helpen.
1. Is de Quickscan echt kosteloos?
2. Wat houdt de Quickscan precies in?
3. Ik ben pas gestart met ondernemen, heeft de Quickscan dan nut?
4. Wat gebeurt er na het ontvangen van mijn Quickscan?
5. Wat gebeurt er tijdens het kennismakingsgesprek?

Waarom de Quickscan de ideale start is

De meeste zelfstandigen hebben geen idee over hun ongekende opportuniteiten. Ze zijn afhankelijk van het advies van hun boekhouder of accountant. Met de Quickscan krijgt u expertise van hoogopgeleide financiële adviseurs en krijgt u een eerlijk antwoord op de volgende vragen:
 • Betaal ik te veel belastingen?
 • Wat is mijn jaarlijkse optimalisatie?
 • Moet ik kiezen voor een eenmanszaak of vennootschap?
 • Hoeveel vermogen loop ik mis door niet 100% fiscaal geoptimaliseerd te zijn?
 • Wat moet ik doen om het maximale rendement te halen?
 • Hoe zorg ik er voor dat ik meer dan €500.000 aan eigen vermogen opbouw?
 • Vertelt mijn boekhouder/ accountant wel de waarheid?
 • Gebruik ik de juiste fiscale constructie om het minimale aan belastingen te betalen?
    

Ik was op zoek naar een financiële partner die opleidingen organiseerde voor bedrijfsleiders. House of Finance bracht een einde aan deze zoektocht.

Najib Lagouireh

CEO, The Ranch

    

Roberto en zijn team hebben me geholpen met wegwijs vinden in mijn financieel landschap, zowel voor mijn onderneming als voor mij persoonlijk.

Quentin Suys

CEO, Apex Careers

    

De formule van House of Finance is een mooie leerschool om te evolueren naar een efficiëntere ondernemer. Ik heb nog geen seconde spijt gehad.

Niels Van Cauteren

CEO, Tempus

    

House of Finance gaat verder waar de boekhouder stopt. Door hun uitgebreide kennis, ervaring en netwerk zijn ze van grote toegevoegde waarde voor ondernemers die hun financiële toekomst in eigen handen willen nemen.

Stijn Mertens

CFO, ArcelorMittal

    

House of Finance helpt waar traditionele boekhouding/ advies stopt. Ze denken vergaand mee hoe je alles omtrent vermogen beter structureert en optimaliseert. Bovendien hebben ze een goed netwerk om de optimalisatie ook effectief mogelijk te maken.

Peter Imbrechts

Co-Founder, Neanex

    

Professionele, to the point aanpak die financiële en fiscale expertise at my finger tips aanbiedt, mij begeleidt bij het nemen van next steps en mijn kennis structureel helpt uitbouwen.

Jeroen Habils

Manager, Digital Innovation

Ok, ik ben overtuigd