Pensioenplanning

Ontvang zakelijke pensioenplanning op maat. Onze experten helpen u bij het plannen van uw pensioen en bieden strategische oplossingen voor langdurig financieel welzijn.
Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!

Mogelijkheden

 • Volledige audit van uw pensioenplan.
 • Pensioenverzekeringen en risicodekking evalueren.
 • Ontwikkelen en implementeren van pensioenstrategieën.
 • Rendement verhogende pensioenbeleggingen.
 • Efficiënt risicobeheer en toekomstige vermogensbescherming.
100%
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
+2350
Tevreden zelfstandigen, bedrijfsleiders en topatleten.
+35
Experten die klaarstaan om u te begeleiden in uw financiën.

Introductie

Pensioenplanning vormt de fundamenten voor financiële zekerheid en een comfortabele oude dag. Bij House of Finance begrijpen we dat elke pensioensituatie uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakt pensioenadvies aan dat volledig aansluit op uw financiële doelen en behoeften. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw financiële toekomst goed is voorbereid en dat u met vertrouwen met pensioen kunt gaan, zonder onverwachte uitdagingen.

Hoe wij u begeleiden

Wij richten ons op essentiële aspecten van uw pensioenplanning, met als doel om u te voorzien van gedegen advies en u te helpen bij het realiseren van een financieel zorgeloze oude dag. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop we ons concentreren:

 1. Pensioenanalyse: We beginnen met een grondige evaluatie van uw huidige pensioensituatie, uw pensioendoelstellingen en uw bereidheid om risico te nemen. Dit vormt de basis voor al onze aanbevelingen.
 2. Pensioenplan op maat: We ontwikkelen een persoonlijk pensioenplan dat specifiek is afgestemd op uw situatie en wensen.
 3. Fiscale Efficiëntie: We identificeren fiscaal efficiënte strategieën om belastingverplichtingen te minimaliseren en uw pensioenkapitaal te beschermen.
 4. Beleggingsadvies: Onze experts helpen u bij het selecteren van beleggingen die passen bij uw pensioendoelen en risicoprofiel. We monitoren de markten nauwlettend om uw pensioenvermogen te optimaliseren.
 5. Pensioenleeftijd en -fase plannen: We assisteren bij het bepalen van de juiste pensioenleeftijd en -fase die aansluit bij uw levensstijl en doelen.
 6. Estate Planning: We begeleiden u bij het opstellen van een doordacht pensioennalatenschapsplan om ervoor te zorgen dat uw vermogen volgens uw wensen wordt overgedragen.
 7. Verzekering en Risicodekking: We evalueren uw verzekeringen en zorgen voor passende dekking om uw pensioeninkomen te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen.
 8. Voortdurende Ondersteuning: Pensioenplanning vereist voortdurende aandacht. Daarom blijven we u ondersteunen met regelmatige evaluaties en aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw pensioenstrategie flexibel en aangepast blijft aan veranderende omstandigheden.

In het kort, onze pensioenplanning is ontworpen om u te begeleiden bij het veiligstellen van uw oude dag, ongeacht waar u zich momenteel bevindt.

Bij House of Finance zijn uw financiële welzijn en succes onze hoogste prioriteit.

Wenst u meer informatie?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en krijg direct inzichten in uw zakelijke mogelijkheden.

Gesprek aanvragen
Gem score van 4,8/5 op Google reviews.
    

House of Finance is een absolute aanrader voor elke ondernemer. Ze geven je onafhankelijk financieel en fiscaal advies zodat je optimaal omgaat met je inkomsten. En dit op een persoonlijke manier, waarbij het educatieve luik niet ontbreekt

Colin Coucke

Arts

    

Een eye-opener, ik ben al 5 jaar bezig als zelfstandige en zie dat ik al veel meer had kunnen doen met mijn geld. Zeer tevreden van de persoonlijke aanpak, nu heb ik een duidelijk beeld van mijn financiën.

Yves Hessels

Freelancer

    

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over House of Finance. Toen ik mijn zaak net had opgestart, was ik onzeker over de financiële aspecten en hoe ik mijn bedrijf op de juiste manier kon laten groeien. Gelukkig kwam ik in contact House of Finance, dat was een gamechanger!

Jonas Govaerts

Consultant