Vermogensbescherming

Ontvang vermogensbescherming op maat. Onze experten helpen u bij het beschermen van uw vermogen en bieden strategische oplossingen voor langdurig financiëel welzijn.
Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!

Mogelijkheden

 • Volledige audit van uw zakelijk & privé vermogen.
 • Ontwikkelen en implementeren van diversificatiestrategieën.
 • Onderzoek naar belastingvoordelen.
 • Efficiënt risicobeheer en controle juridische aansprakelijkheid.
 • Strategieën voor successieplanning en nalatenschap.
100%
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
+2350
Tevreden zelfstandigen, bedrijfsleiders en topatleten.
+35
Experten die klaarstaan om u te begeleiden in uw financiën.

Introductie

Vermogensbescherming vormt de hoeksteen van financiële stabiliteit en groei op lange termijn. Bij House of Finance begrijpen we dat elke zelfstandige uniek is en dat maatwerk van essentieel belang is. Daarom bieden wij deskundig advies voor vermogensbescherming, volledig afgestemd op uw financiële doelen en behoeften. We streven ernaar om uw financiële toekomst veilig te stellen en uw vermogen te beschermen tegen onvoorziene uitdagingen, financiële tegenslagen en tegen het leven zelf.

Hoe wij u begeleiden

Wij richten ons op de cruciale aspecten van uw vermogensbescherming, met als doel u te voorzien van goed onderbouwd advies en u te helpen bij het behouden en laten groeien van uw vermogen. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop we ons concentreren:

 1. Vermogensanalyse: We beginnen met een grondige evaluatie van uw vermogenssituatie, doelstellingen en risicobereidheid. Dit vormt de basis voor al onze aanbevelingen.
 2. Juridische Structurering: Wij adviseren over geschikte juridische structuren om uw vermogen te beschermen tegen juridische aansprakelijkheid en andere risico's.
 3. Vermogensdiversificatie: Door een strategische verdeling van uw vermogen over verschillende activaklassen, verminderen we het risico en optimaliseren we de bescherming van uw vermogen.
 4. Fiscale Efficiëntie: We identificeren fiscaal efficiënte strategieën om belastingverplichtingen te minimaliseren en uw vermogen te beschermen.
 5. Estate Planning: We helpen bij het opstellen van een doordacht nalatenschapsplan om de overdracht van uw vermogen te regelen en te beschermen volgens uw wensen.
 6. Verzekering en Risicodekking: We zorgen voor de juiste verzekeringen en dekking om uw vermogen te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen.
 7. Jaarlijks Toezicht: Vermogensbescherming vereist voortdurende aandacht. We blijven u ondersteunen met periodieke evaluaties en aanpassingen om uw vermogensstrategie in lijn te houden met veranderende omstandigheden.

Kort samengevat, onze dienst vermogensbescherming is ontworpen om u te begeleiden bij het veiligstellen van uw financiële toekomst en het beschermen van uw vermogen, ongeacht uw huidige situatie.

Bij House of Finance zijn uw financiële welzijn en succes onze hoogste prioriteit.

Wenst u meer informatie?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en krijg direct inzichten in uw zakelijke mogelijkheden.

Gesprek aanvragen
Gem score van 4,8/5 op Google reviews.
    

House of Finance is een absolute aanrader voor elke ondernemer. Ze geven je onafhankelijk financieel en fiscaal advies zodat je optimaal omgaat met je inkomsten. En dit op een persoonlijke manier, waarbij het educatieve luik niet ontbreekt

Colin Coucke

Arts

    

Een eye-opener, ik ben al 5 jaar bezig als zelfstandige en zie dat ik al veel meer had kunnen doen met mijn geld. Zeer tevreden van de persoonlijke aanpak, nu heb ik een duidelijk beeld van mijn financiën.

Yves Hessels

Freelancer

    

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over House of Finance. Toen ik mijn zaak net had opgestart, was ik onzeker over de financiële aspecten en hoe ik mijn bedrijf op de juiste manier kon laten groeien. Gelukkig kwam ik in contact House of Finance, dat was een gamechanger!

Jonas Govaerts

Consultant