Fiscaal Advies

Ontvang zakelijk fiscaal advies op maat. Onze experten helpen u bij het optimaliseren van uw fiscaal luik en bieden strategische oplossingen voor langdurig financieel succes.
Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!

Mogelijkheden

 • Volledige audit van uw fiscaal luik.
 • Optimalisatie van uw bezoldiging.
 • Optimalisatie van lonen werknemers.
 • Minimaliseren van vennootschapsbelasting.
 • Fiscaal advies inzake vastgoed.
100%
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
+2350
Tevreden zelfstandigen, bedrijfsleiders en topatleten.
+35
Experten die klaarstaan om u te begeleiden in uw financiën.

Introductie

Fiscale stabiliteit en efficiëntie vormen de bouwstenen van uw financiële succes. Bij House of Finance begrijpen we dat elk fiscaal scenario uniek is en dat maatwerk cruciaal is. Daarom bieden wij deskundig fiscaal advies aan, volledig afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke doelen. We streven ernaar om uw fiscale horizon te verbreden en uw belastingen te minimaliseren.

Hoe wij u begeleiden

Wij richten ons op cruciale aspecten van uw fiscale welzijn, met als doel u te voorzien van goed onderbouwd advies en u te helpen bij het betalen van zo min mogelijk belastingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop we ons concentreren:

 1. Fiscale Analyse: We beginnen met een grondige analyse van uw fiscale situatie, doelstellingen en risicobereidheid. Dit vormt de basis voor al onze fiscale aanbevelingen.
 2. Belastingoptimalisatie: Niemand houdt ervan om te veel belasting te betalen. Onze fiscale experts helpen u bij het maximaliseren van legitieme belastingvoordelen en het minimaliseren van uw fiscale verplichtingen.
 3. Fiscale Planning: We assisteren u bij het opstellen van een strategisch fiscaal plan dat rekening houdt met uw doelen, risicobereidheid en levensfase. Dit plan dient als leidraad voor uw fiscale traject.
 4. Fiscaal Advies Vastgoed: Onze deskundigen bieden fiscaal advies op maat om u te begeleiden bij fiscale beslissingen omtrent vastgoedinvesteringen.
 5. Successieplanning: We identificeren en beheren fiscale risico's om uw vermogen te beschermen en om onverwachte gebeurtenissen aan te kunnen.
 6. Ongoing Support: Fiscale behoeften kunnen evolueren, daarom blijven we u ondersteunen met periodieke beoordelingen en aanpassingen van uw fiscale strategie om deze aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Kort samengevat, ons fiscaal advies is ontworpen om u te begeleiden op uw ondernemerstraject, waarbij we streven naar het behalen van uw doelstellingen, ongeacht waar u zich momenteel bevindt.

Bij House of Finance zijn uw financiële welzijn en succes onze hoogste prioriteit.

Wenst u meer informatie?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en krijg direct inzichten in uw zakelijke mogelijkheden.

Gesprek aanvragen
Gem score van 4,8/5 op Google reviews.
    

House of Finance is een absolute aanrader voor elke ondernemer. Ze geven je onafhankelijk financieel en fiscaal advies zodat je optimaal omgaat met je inkomsten. En dit op een persoonlijke manier, waarbij het educatieve luik niet ontbreekt

Colin Coucke

Arts

    

Een eye-opener, ik ben al 5 jaar bezig als zelfstandige en zie dat ik al veel meer had kunnen doen met mijn geld. Zeer tevreden van de persoonlijke aanpak, nu heb ik een duidelijk beeld van mijn financiën.

Yves Hessels

Freelancer

    

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over House of Finance. Toen ik mijn zaak net had opgestart, was ik onzeker over de financiële aspecten en hoe ik mijn bedrijf op de juiste manier kon laten groeien. Gelukkig kwam ik in contact House of Finance, dat was een gamechanger!

Jonas Govaerts

Consultant