Vastgoedadvies

Ontvang vastgoedadvies op maat. Onze experten helpen u bij het optimaliseren van uw vastgoedinvesteringen en bieden strategische oplossingen voor langdurig succes.
Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!

Mogelijkheden

 • Volledige audit van uw vastgoedportfolio.
 • Ontwikkelen en implementeren van vastgoedstrategieën.
 • Aanvraag bulletkrediet & reconsitutie.
 • Minimaliseren van vastgoedbelastingen.
 • Beleggingshefbomen creëren op uw vastgoed.
100%
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
+2350
Tevreden zelfstandigen, bedrijfsleiders en topatleten.
+35
Experten die klaarstaan om u te begeleiden in uw financiën.

Introductie

Financiële stabiliteit en efficiëntie vormen de bouwstenen van langdurig succes in vastgoed. Bij House of Finance begrijpen we dat elk vastgoedscenario uniek is. Daarom bieden wij u deskundig vastgoedadvies aan, volledig afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke doelen.

Hoe wij u begeleiden

Wij richten ons op de cruciale aspecten binnen uw vastgoedinvesteringen, met als doel u te voorzien van diepgaand advies en te helpen bij het maximaliseren van de waarde en prestaties van uw vastgoedinvesteringen. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop we ons concentreren:

 1. Vastgoedanalyse: We beginnen met een grondige analyse van uw vastgoedsituatie, doelstellingen en risicobereidheid. Dit vormt de basis voor al onze vastgoedaanbevelingen.
 2. Optimalisatie van Vastgoedbezit: Niemand wil onnodige kosten dragen bij vastgoedbezit. Onze vastgoedexperts helpen u bij het maximaliseren van rendement en het minimaliseren van kosten en risico's.
 3. Vastgoedstrategie: We assisteren u bij het ontwikkelen van een strategische aanpak voor uw vastgoedportfolio, rekening houdend met uw doelen, risicobereidheid en levensfase. Deze strategie dient als kompas voor uw vastgoedtraject.
 4. Vastgoedadvies: Onze deskundigen bieden advies op maat om u te begeleiden bij vastgoedgerelateerde beslissingen en uitdagingen, zoals aankoop, verkoop, huur en beheer.
 5. Erfpacht- en Successieplanning: We identificeren en beheren fiscale risico's met betrekking tot vastgoedbezit en zorgen voor successieplanning om de overdracht van vastgoedvermogen in overeenstemming met uw wensen te regelen.
 6. Voortdurende Ondersteuning: Vastgoedbehoeften kunnen evolueren, daarom blijven we u ondersteunen met periodieke beoordelingen en aanpassingen van uw vastgoedstrategie om deze af te stemmen op veranderende omstandigheden.

Kort samengevat, ons vastgoedadvies is ontworpen om u te begeleiden op uw financieel traject, waarbij we streven naar het behalen van uw doelstellingen, ongeacht waar u zich momenteel bevindt.

Bij House of Finance zijn uw financiële welzijn en succes onze hoogste prioriteit.

Wenst u meer informatie?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en krijg direct inzichten in uw zakelijke mogelijkheden.

Gesprek aanvragen
Gem score van 4,8/5 op Google reviews.
    

House of Finance is een absolute aanrader voor elke ondernemer. Ze geven je onafhankelijk financieel en fiscaal advies zodat je optimaal omgaat met je inkomsten. En dit op een persoonlijke manier, waarbij het educatieve luik niet ontbreekt

Colin Coucke

Arts

    

Een eye-opener, ik ben al 5 jaar bezig als zelfstandige en zie dat ik al veel meer had kunnen doen met mijn geld. Zeer tevreden van de persoonlijke aanpak, nu heb ik een duidelijk beeld van mijn financiën.

Yves Hessels

Freelancer

    

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over House of Finance. Toen ik mijn zaak net had opgestart, was ik onzeker over de financiële aspecten en hoe ik mijn bedrijf op de juiste manier kon laten groeien. Gelukkig kwam ik in contact House of Finance, dat was een gamechanger!

Jonas Govaerts

Consultant