Successieplanning

Ontvang successieplanning op maat van uw situatie. Onze experten begeleiden en bieden strategische oplossingen voor maximaal nalatenschap.
Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!

Mogelijkheden

 • Opstart en audit van uw successieplanning.
 • Opstart familiaal successieplan.
 • Optimalisatie van erfbelasting en vermogensoverdracht.
 • Structurering van schenkingen en nalatenschap.
 • Effectief risicobeheer en bescherming van uw nalatenschap.
100%
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
+2350
Tevreden zelfstandigen, bedrijfsleiders en topatleten.
+35
Experten die klaarstaan om u te begeleiden in uw financiën.

Introductie

Successieplanning is een cruciaal onderdeel van uw financiële toekomst en erfenisbescherming. Bij House of Finance begrijpen we dat elke situatie rondom successieplanning uniek is en dat maatwerk van essentieel belang is. Daarom bieden wij deskundig advies voor successieplanning, volledig afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke doelen. Onze missie is om uw financiële erfenis te beschermen en ervoor te zorgen dat uw successieplannen worden verwezenlijkt.

Hoe wij u begeleiden

Wij richten ons op essentiële aspecten van uw successieplanning, met als doel u te voorzien van goed onderbouwd advies en te helpen bij het optimaliseren van uw erfenis. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop we ons concentreren:

 1. Successieanalyse: We beginnen met een grondige evaluatie van uw huidige successiesituatie, doelstellingen en risicobereidheid. Dit vormt de basis voor al onze aanbevelingen op het gebied van successieplanning.
 2. Successieplan op maat: We ontwikkelen een persoonlijk successieplan dat specifiek is afgestemd op uw situatie en wensen.
 3. Juridische Structurering: Wij adviseren over geschikte juridische structuren om uw erfenis te beschermen tegen juridische aansprakelijkheid en andere risico's.
 4. Estate Planning: We helpen bij het opstellen van een doordacht nalatenschapsplan om de overdracht van uw erfenis te regelen en te beschermen volgens uw wensen.
 5. Belastingefficiëntie: We identificeren fiscaal efficiënte strategieën om belastingverplichtingen te minimaliseren en uw erfenis te beschermen.
 6. Continue Ondersteuning: Successieplanning vereist voortdurende aandacht. We blijven u ondersteunen met periodieke evaluaties en aanpassingen om uw successiestrategie in lijn te houden met veranderende omstandigheden.

Kort samengevat, onze dienst voor successieplanning is ontworpen om u te begeleiden bij het veiligstellen van uw financiële erfenis en het beschermen van uw nalatenschap, ongeacht uw huidige situatie.

Bij House of Finance zijn uw financiële welzijn en succes onze hoogste prioriteit.

Wenst u meer informatie?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en krijg direct inzichten in uw zakelijke mogelijkheden.

Gesprek aanvragen
Gem score van 4,8/5 op Google reviews.
    

House of Finance is een absolute aanrader voor elke ondernemer. Ze geven je deskundig financieel en fiscaal advies zodat je optimaal omgaat met je inkomsten. En dit op een persoonlijke manier, waarbij het educatieve luik niet ontbreekt

Colin Coucke

Arts

    

Een eye-opener, ik ben al 5 jaar bezig als zelfstandige en zie dat ik al veel meer had kunnen doen met mijn geld. Zeer tevreden van de persoonlijke aanpak, nu heb ik een duidelijk beeld van mijn financiën.

Yves Hessels

Freelancer

    

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over House of Finance. Toen ik mijn zaak net had opgestart, was ik onzeker over de financiële aspecten en hoe ik mijn bedrijf op de juiste manier kon laten groeien. Gelukkig kwam ik in contact House of Finance, dat was een gamechanger!

Jonas Govaerts

Consultant