Financieel Advies

Ontvang zakelijk financieel advies op maat. Onze experten helpen u bij het bereiken van uw financiële doelen en bieden strategische oplossingen voor langdurig financieel welzijn.
Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!

Mogelijkheden

 • Volledige audit van uw financieel luik.
 • Zakelijk afgestemd financieel plan.
 • Optimalisering van belastingvoordelen en lonen.
 • Rendement verhogende beleggingsstrategieën.
 • Effectief risicobeheer en vermogensbescherming.
100%
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
+2350
Tevreden zelfstandigen, bedrijfsleiders en topatleten.
+35
Experten die klaarstaan om u te begeleiden in uw financiën.

Introductie

Financiële stabiliteit en welvaart zijn de fundamenten waarop we onze toekomst bouwen. Bij House of Finance begrijpen we dat elke financiële situatie uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat. Daarom bieden wij deskundig financieel advies aan, afgestemd op uw zakelijke doelen en behoeften. We helpen u uw financiële horizon te verbreden en uw dromen te verwezenlijken.

Hoe wij u begeleiden

Wij richten ons op de belangrijkste aspecten van uw financiële leven, met als doel u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het bereiken van financiële vrijheid. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop we ons concentreren:

 1. Persoonlijke Financiële Evaluatie: We beginnen met een grondige evaluatie van uw financiële situatie, doelen en risicobereidheid. Dit vormt de basis voor al onze aanbevelingen.
 2. Belastingoptimalisatie: Niemand houdt van te veel belasting betalen. Onze fiscale experts helpen u bij het maximaliseren van uw belastingvoordelen en het minimaliseren van uw belastingverplichtingen.
 3. Financiële Planning: We helpen u bij het opstellen van een gedegen financieel plan dat rekening houdt met uw doelen, risicobereidheid en levensfase. Dit plan dient als kompas voor uw financiële reis.
 4. Beleggingsadvies: Onze experts helpen u bij het selecteren van de juiste beleggingen die passen bij uw doelstellingen en risicoprofiel. We volgen de markten op de voet om uw portefeuille te optimaliseren en uw rendement te maximaliseren.
 5. Pensioenplanning: Het plannen van uw pensioen is essentieel voor een zorgeloze oude dag. We helpen u met het opbouwen van een solide pensioenplan en zorgen ervoor dat u met vertrouwen met pensioen kunt gaan.
 6. Successieplanning: We identificeren en beheren financiële risico's om uw vermogen te beschermen. Dit omvat ook het adviseren over de juiste successie om onvoorziene gebeurtenissen op te vangen.
 7. Continue Ondersteuning: Financiële doelen evolueren in de loop van de tijd, en daarom blijven we u ondersteunen met periodieke beoordelingen en aanpassingen van uw financiële plan om ervoor te zorgen dat het aansluit bij uw veranderende behoeften.

Kortom, onze dienst financieel advies is ontworpen om u te begeleiden bij elke stap van uw financiële reis. Wij streven ernaar om uw financiële doelen te verwezenlijken, ongeacht waar u zich momenteel bevindt, en u te helpen een solide basis voor uw financiële toekomst te leggen.

Bij House of Finance zijn uw financiële welzijn en succes onze hoogste prioriteit.

Wenst u meer informatie?

Vraag een gesprek aan en krijg direct inzichten in uw financiële mogelijkheden.

Gesprek aanvragen
Gem score van 4,8/5 op Google reviews.
    

House of Finance is een absolute aanrader voor elke ondernemer. Ze geven je deskundig financieel en fiscaal advies zodat je optimaal omgaat met je inkomsten. En dit op een persoonlijke manier, waarbij het educatieve luik niet ontbreekt

Colin Coucke

Arts

    

Een eye-opener, ik ben al 5 jaar bezig als zelfstandige en zie dat ik al veel meer had kunnen doen met mijn geld. Zeer tevreden van de persoonlijke aanpak, nu heb ik een duidelijk beeld van mijn financiën.

Yves Hessels

Freelancer

    

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over House of Finance. Toen ik mijn zaak net had opgestart, was ik onzeker over de financiële aspecten en hoe ik mijn bedrijf op de juiste manier kon laten groeien. Gelukkig kwam ik in contact House of Finance, dat was een gamechanger!

Jonas Govaerts

Consultant