Team House of Finance die aan het werken is op ons nieuw kantoor

Contactformulier

Vul uw gegevens in vertel ons meer over uw aanvraag.

Expert van House of Finance die financieel advies aan het voorbereiden is

Vertel ons over uzelf

Vertel ons over uw onderneming

Wat wilt u graag bespreken?

Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!
    

House of Finance gaat verder waar de boekhouder stopt. Door hun uitgebreide kennis, ervaring en netwerk zijn ze van grote toegevoegde waarde voor ondernemers die hun financiële toekomst in eigen handen willen nemen.

Stijn Mertens

CFO, ArcelorMittal

    

Ik werk nu al 1 jaar samen met House of Finance en ik ben zeer tevreden. Ze begeleiden mij enorm goed, niet alleen in fiscaliteit en loonoptimalisatie, maar ook bij het opstarten van nieuwe (vastgoed)projecten. Samen gaan we op zoek naar wat past en kan in mijn visie.

Benjamin Lebrun

Dokter, AZ Herentals

    

Professionele, to the point aanpak die financiële en fiscale expertise at my finger tips aanbiedt, mij begeleidt bij het nemen van next steps en mijn kennis structureel helpt uitbouwen.

Jeroen Habils

Manager, Digital Innovation

    

Als groeiend ondernemer vind ik het belangrijk dat ik me omring met krachtige professionals. De seminaries zijn een geweldige manier om mijn financiële kennis up to date te houden en tegelijkertijd mijn netwerk verder uit te breiden.

Najib Lagouireh

CEO, The Ranch

    

Roberto en zijn team hebben me geholpen met wegwijs vinden in mijn financieel landschap, zowel voor mijn onderneming als voor mij persoonlijk.

Quentin Suys

CEO, Apex Careers

    

De formule van House of Finance is een mooie leerschool om te evolueren naar een efficiëntere ondernemer. Ik heb nog geen seconde spijt gehad.

Niels Van Cauteren

CEO, Tempus