Inflatie bereikt recordhoogte in België!

Belgische Inflatie spurt naar recordhoogtes.

De inflatie in België steeg in september tot 11,3%. Dat is het hoogste niveau sinds 1975, volgens schattingen van de FOD Economie.


Een belangrijke factor is en blijft de hoge energieprijs. Die cijfers zijn 60% hoger dan een jaar geleden en zorgen voor een extra 5 procentpunt voor inflatie. De inflatiedruk neemt echter toe. De voedselinflatie steeg in september tot boven de 10%, goed voor slechts 2 procentpunten van de wereldwijde inflatie.


De inflatie blijft hoog, wat erop wijst dat de manipulatie van de basisrente door de Europese Centrale Bank om de vraag te beteugelen voorlopig weinig uithaalt.

Eerder deze maand verhoogde Frankfurt de rente met 75 basispunten, de grootste renteverhoging ooit.

Bryan Prieto-Duran die naar de camera kijkt

Hoe helpen wij zelfstandigen met investeringen en beleggingen?

We gidsen hun naar financiële onafhankelijkheid.

1

Aangename kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bieden we vooral een luisterend oor. Liefst bij u op kantoor, zodat we meteen ondergedompeld worden in uw leefwereld.

2

Interne analyse

Op basis van de verzamelde input maken we intern de oefening. Hoe kunnen we dit op de beurs zo efficiënt mogelijk bereiken? Resultaat: een aanbod volledig op maat.

3

Bespreking plan op maat

We stellen uw persoonlijk plan voor, volledig gericht op een financiële en fiscale optimalisatie. We analyseren de cijfers en implementeren de juiste producten.

4

Jaarlijkse opvolging

Door permanent uw aandelenportefeuille en bijbehorende fondsen te onderzoeken, anticiperen we de markt. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar.

Kosteloos Webinar -  25 april 2024

8 investeringstechnieken
voor bedrijfsleiders

Inschrijven voor dit Webinar