Wat is het effect van de nieuwe Apple IPad Pro op de prijs van het Apple aandeel?

Apple lanceert nieuwe IPad Pro en de markt reageert.

Apple introduceert de nieuwe IPad pro met de volgende generatie van chips, de M2-chip. De nieuwe IPad pro biedt een hoogstaande gebruikerservaring met behulp van supersnel WIFI 6E, krachtige features in iPad OS 16, ProRes-videoregistratie en een Apple Pencil. Deze nieuwe features komen natuurlijk met een verhoogd prijskaartje, en dat doet bij vele investeerders al een belletje rinkelen.

In deze video leggen we uit wat de invloed hiervan is op de prijs van het aandeel van Apple.

Bryan Prieto-Duran die naar de camera kijkt

Hoe helpen wij zelfstandigen met investeringen en beleggingen?

We gidsen hun naar financiële onafhankelijkheid.

1

Aangename kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bieden we vooral een luisterend oor. Liefst bij u op kantoor, zodat we meteen ondergedompeld worden in uw leefwereld.

2

Interne analyse

Op basis van de verzamelde input maken we intern de oefening. Hoe kunnen we dit op de beurs zo efficiënt mogelijk bereiken? Resultaat: een aanbod volledig op maat.

3

Bespreking plan op maat

We stellen uw persoonlijk plan voor, volledig gericht op een financiële en fiscale optimalisatie. We analyseren de cijfers en implementeren de juiste producten.

4

Jaarlijkse opvolging

Door permanent uw aandelenportefeuille en bijbehorende fondsen te onderzoeken, anticiperen we de markt. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar.

Kosteloos Webinar voor Bedrijfsleiders

Privé vastgoed kopen en betalen met
de vennootschap

Inschrijven voor dit Webinar