Slechte inflatiecijfers in Amerika.

De nieuwe inflatiecijfers uit Amerika vallen tegen!

De nieuwe inflatiecijfers uit Amerika zorgen voor onrust op de markten. De Amerikaanse inflatie kwam in september uit op 8,2% terwijl de economen 8.1% hadden voorspeld. Hoewel dit procentueel niet zo'n groot verschil is, is dit voor vele investeerders een belangrijk gegeven.

Beleggers vrezen dat de Amerikaanse centrale bank verder renteverhogingen zal doorvoeren en dat we zo uiteindelijk in een recessie zullen belanden. Men spreekt van een recessie als de economische groei van een land lager is dan gemiddeld.

Voor de aandelenmarkten is dit geen ideale omgeving en beleggers kunnen zich verwachten aan een bewogen jaar.

Bryan Prieto-Duran die naar de camera kijkt

Hoe helpen wij zelfstandigen met investeringen en beleggingen?

We gidsen hun naar financiële onafhankelijkheid.

1

Aangename kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bieden we vooral een luisterend oor. Liefst bij u op kantoor, zodat we meteen ondergedompeld worden in uw leefwereld.

2

Interne analyse

Op basis van de verzamelde input maken we intern de oefening. Hoe kunnen we dit op de beurs zo efficiënt mogelijk bereiken? Resultaat: een aanbod volledig op maat.

3

Bespreking plan op maat

We stellen uw persoonlijk plan voor, volledig gericht op een financiële en fiscale optimalisatie. We analyseren de cijfers en implementeren de juiste producten.

4

Jaarlijkse opvolging

Door permanent uw aandelenportefeuille en bijbehorende fondsen te onderzoeken, anticiperen we de markt. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar.

Kosteloos Webinar voor Bedrijfsleiders

Privé vastgoed kopen en betalen met
de vennootschap

Inschrijven voor dit Webinar