Nieuwbouw units

Ontvang een exclusief aanbod aan vastgoedpanden. Uw mentor helpt u bij het optimaliseren van uw vastgoedinvestering en biedt strategische oplossingen voor langdurig succes.
Bedankt voor uw aanvraag! We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.
Oeps, er ging iets mis!

Aanbod

  • Exclusief aanbod van korte termijn op te leveren units.
  • Berekening m.b.t uw mogelijkheden minimale inspanning eigen middelen.
  • Unieke constructie met beleggingen en 2de pijler contracten in onderpand.
  • Volledige ontzorging tijdens de aankoop, kredietaanvraag en verhuur.

Introductie

Financiële stabiliteit en efficiëntie vormen de bouwstenen van langdurig succes in vastgoed. Bij House of Finance begrijpen we dat elk vastgoedscenario uniek is. Daarom bieden wij u deskundig vastgoedadvies aan, volledig afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke doelen.

Hoe wij u begeleiden

Wij richten ons op de cruciale aspecten binnen uw vastgoedinvesteringen, met als doel u te voorzien van diepgaand advies en te helpen bij het maximaliseren van de waarde en prestaties van uw vastgoedinvesteringen. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarop we ons concentreren:

  1. Vastgoedanalyse: We beginnen met een grondige analyse van uw vastgoedsituatie, doelstellingen en risicobereidheid. Dit vormt de basis voor al onze vastgoedaanbevelingen.
  2. Optimalisatie van vastgoedbezit: Niemand wil onnodige kosten dragen bij vastgoedbezit. Onze mentors helpen u bij het maximaliseren van rendement en het minimaliseren van kosten en risico's.
  3. Vastgoedstrategie: We assisteren u bij het ontwikkelen van een strategische aanpak voor uw vastgoedportfolio, rekening houdend met uw doelen, risicobereidheid en levensfase. Deze strategie dient als kompas voor uw vastgoedtraject.
  4. Erfpacht- en successieplanning: We identificeren en beheren fiscale risico's met betrekking tot vastgoedbezit en zorgen voor successieplanning om de overdracht van vastgoedvermogen in overeenstemming met uw wensen te regelen.
  5. Voortdurende ondersteuning: Vastgoedbehoeften kunnen evolueren, daarom blijven we u ondersteunen met periodieke beoordelingen en aanpassingen van uw vastgoedstrategie om deze af te stemmen op veranderende omstandigheden.

Kort samengevat, ons vastgoedadvies is ontworpen om u te begeleiden op uw financieel traject, waarbij we streven naar het behalen van uw doelstellingen, ongeacht waar u zich momenteel bevindt.

Bij House of Finance zijn uw financiële welzijn en succes onze hoogste prioriteit.

Daarom delen we graag een deel van onze expertise in het onderstaande E-book en Webinar over investeren in vastgoed.

Wenst u meer informatie?

Vul het bovenstaande contactformulier in of contacteer uw mentor en krijg direct inzichten in uw zakelijke mogelijkheden.

Gem score van 4,8/5 op Google reviews.

E-book Vastgoed

In dit E-Book delen we waardevolle inzichten en strategieën waarmee u succesvol kunt investeren in vastgoed. Of u nu een ervaren investeerder bent of net begint.

E-book vastgoed downloaden

Webinar Vastgoed

Privé vastgoed kopen en financieren met de vennootschap? Tijdens dit kosteloos Webinar ontdekt u de financieringsmogelijkheden van zelfstandigen voor de aankoop van vastgoed.

Webinar vastgoed herbekijken