team

Johnny Foulon

Johnny Foulon is financieel architect bij House of Finance en houdt zich bezig met het ondersteunen van ondernemers bij cruciale financiële vraagstukken, het uitvoeren van audits op hun fiscaal en financieel luik en het berekenen van hun opportuniteiten.

Volg mij

Waarom Finance?

Sinds kleins af was ik altijd gefascineerd door geld en mensen. Anno vandaag is de financiële wereld zo complex geworden dat daar expertise in hebben een must is. Niet alleen voor uw bedrijf maar ook als individu. Alles verander zo snel dat als je niet mee bent op de trein vaak zich uit in een financiële kater nadien. iedereen werkt zo hard van zijn geld en toch werk geld soms tegen mensen omdat ze niet weten hoe ze ermee moeten omgaan of sterker nog hun mogelijkheden niet benutten. Financieel gezond zijn is voor mij het fundament om verder te kunnen bouwen.

Waarom House of Finance?

Voor House Of Finance merkte ik dat we vooral moesten producten verkopen. Vaak botste dit met mijn eigen visie waardoor ik sommige zaken niet verkochte uit overtuiging dat de persoon daarmee niet gediend zou zijn. Binnen House Of Finance werken we niet product gericht maar mens gericht. Hierbij bedoel ik dat we alles afstemmen op basis van doelen, noden en behoeftes van de persoon. We zijn een bedrijf met een eigen en uitgesproken cultuur. Tot slot door de persoonlijke aanpak, oog voor persoonlijke ontwikkeling en open en eerlijke communicatie zijn dit de reden waarom ik kies om voor House Of Finance te werken.

Lees de bijdragen van

Johnny Foulon

Voorlopig heeft deze auteur nog geen bijdrage geschreven. Kom binnenkort terug voor meer kennis!