team

Yannick Cienszkowski

Yannick Cienszkowski is Financial Guide bij House of Finance en houdt zich bezig met het begeleiden van Vlaamse ondernemers in vermogensopbouw.

Volg mij

Waarom Finance?

Financiën spelen een cruciale rol bij het vormgeven van economieën en bedrijven wereldwijd. Werken in de financiële wereld stelt me in staat om deel uit te maken van belangrijke financiële beslissingen, investeringen en strategieën die een aanzienlijke impact hebben op onze klanten en de economie. De financiële sector is voortdurend in beweging: er verschijnen regelmatig nieuwe financiële producten, regels en markttrends. Ik houd ervan om voortdurend bij te leren en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de sector.

Waarom House of Finance?

Binnen House of Finance kan ik mezelf maximaal ontplooien door voortdurende uitgedaagd te worden, hierover te reflecteren en bij te sturen waar nodig. Ik voel een hoge waarderingsgraad door de herkenning die ik krijg voor mijn inzet en prestaties binnen de organisatie. Het management team en collega’s  inspireren en motiveren me. Empathie, begrip tonen en begeleiding zijn dan ook vaste waardes binnen ons team.

Lees de bijdragen van

Yannick Cienszkowski

Voorlopig heeft deze auteur nog geen bijdrage geschreven. Kom binnenkort terug voor meer kennis!