team

Ilaria Musardo

Ilaria Musardo is Teamleader People & Events bij House of Finance en is verantwoordelijk voor het creëren van een dynamische en inclusieve werkomgeving waarin talent gedijt en groeit. Ze houdt zich bezig met het succes van onze organisatie en zorgt ervoor dat onze medewerkers de mogelijkheid hebben om hun volledige potentieel te bereiken.

Volg mij

Waarom Finance?

Ik koos voor finance vanwege mijn fascinatie voor hoe financiële strategieën en beslissingen de koers van een organisatie kunnen beïnvloeden. De complexiteit en uitdagingen van het financiële domein spraken me aan en ik besloot mijn carrière in deze richting te sturen.

Waarom House of Finance?

Ik voelde me onmiddellijk aangetrokken tot House of Finance vanwege de unieke bedrijfscultuur en de focus op innovatie en samenwerking. Ik geloof sterk in de kracht van een divers en inclusief team, en House of Finance deelt deze overtuiging. De mogelijkheid om bij te dragen aan de groei van een organisatie die waarde hecht aan het ontwikkelen van haar medewerkers en die actief investeert in hun welzijn en ontwikkeling, is voor mij de perfecte match. Ik zie House of Finance als de ideale plek om mijn passie voor HR en finance te combineren en een positieve impact te hebben op zowel de organisatie als haar medewerkers.