team

Tom Liesenborgs

Tom Liesenborgs is Business Developer bij House of Finance en houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om de dienstverlening van het bedrijf te stimuleren. Hij is verantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het onderhouden van relaties met klanten en partners.

Volg mij

Waarom Finance?

“Numbers tell the tale”

Mensen hebben de gewoonte om kleine dingen te meten, gaande van bloeddruk op het vlak van gezondheid tot krachten op het vlak van fysica. Steeds om meer inzichten te hebben. Correcte inzichten in cijfers brengen je vermogen en financiële doelstellingen in beweging en brengen je dromen, “the tale” tot leven en realiteit. Bovendien waardeer ik de constant veranderende aard van de financiële wereld, die me blijft uitdagen en inspireren.

Waarom House of Finance?

House of Finance doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, en dit op een unieke wijze. De vertaalslag van de missie & visie herkent men in de snelheid, voorspelbaarheid en de manier waarop zowel interne als externe klanten zich met elkaar verbinden. De sterke nadruk op het ontwikkelen van creatieve en effectieve financiële oplossingen sprak me direct aan. Bovendien waardeer ik de hechte en samenwerkingsgerichte bedrijfscultuur, die de perfecte omgeving biedt om mijn vaardigheden te benutten en bij te dragen aan de blijvende groei en succes van onze medewerkers.

Lees de bijdragen van

Tom Liesenborgs

Voorlopig heeft deze auteur nog geen bijdrage geschreven. Kom binnenkort terug voor meer kennis!