team

Erwin Achten

Erwin is Financial Mentor bij House of Finance en houdt zich bezig met het begeleiden van onze financial mentoring klanten in het realiseren van hun financiële doelstellingen op korte, middellange en lange termijn waarbij hij samen met het team van House of Finance op zoek ga naar de best mogelijke oplossing.

Volg mij

Waarom Finance?

Hoe we het ook draaien of keren, geld speelt een zeer belangrijke rol in het leven van ieders mens. Als adviseur geniet ik er daarom ook van om hierin mijn expertise te kunnen gebruiken om onze klanten de meest optimale oplossing te kunnen bieden.

Waarom House of Finance?

Ik heb het geluk gehad om met heel wat financiële partijen samen te werken gedurende mijn carrière. Dit zorgt ervoor dat ik een goed beeld heb over de problemen en risico's bij de financiële partijen actief in België, hoe zij werken en wat zij aanbieden. Ik kan alleen maar zeggen dat House of Finance anders is, de complete financiële begeleiding die we bieden is uniek in België en het geeft me grote voldoening om mijn klanten neutraal te kunnen adviseren.

Lees de bijdragen van

Erwin Achten